almalaserkliniken

Välkommen till Alma Laserkliniken

Alma Laserkliniken i centrala Göteborg är din plats för professionella laserbehandlingar. Vår laserbehandlare har över 18 års erfarenhet och är specialutbildad i att använda Soprano Titanium – Marknadens mest avancerade och effektiva vetenskapligt beprövade laser

för hårborttagning

Vi är stolta över att vara bland de första klinikerna i hela Sverige och den första i Västra Götaland som tillhandahåller denna laser (pdf- about the laser + picture or video).

Vi värdesätter trygghet och personlig service. Därför börjar vi alltid med en gratis konsultation där vi lyssnar på dig och dina behov. Här kan vi gemensamt planera din behandling och du får svar på alla dina frågor.

För den som känner sig osäker erbjuder vi en testbehandling. Detta ger dig en chans att uppleva hur det känns och se hur effektiv tekniken är.

Vårt mål är att du som kund ska vara helt nöjd med både upplevelsen och resultaten från din behandling. Kom in till oss på Alma Laserkliniken och låt oss ta hand om dig och din hud.

Följ vår sida på Instagram via denna länk 👉